Over Nicolientje

Nicolientje is een exclusief en luxe concept met een tijdloos design voor de baby- en kinderkamer. De producten van Nicolientje kennen veel toepassingsmogelijkheden en hebben een geheel eigen gezicht en karakter. Alle Nicolientje-producten zijn vervaardigd uit de beste materialen. Daarbij is niet alleen aan uitstraling en duurzaamheid gedacht maar ook aan veiligheid. Nicolientje is 100% Dutch Design, kindvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen wat bijdraagt aan een gezond slaapklimaat. Kwaliteit uit grootmoeders tijd!

Rust, kwaliteit en veiligheid volgens de hoogste norm

Primair bij de ontwikkeling van het Nicolientje-concept is kwaliteit en welbehagen. Ook voor baby's, kleuters en tieners is een goede nachtrust van het grootste belang om de batterij op te laden en uitgerust de dag tegemoet te gaan. Bij voorkeur in een aangename omgeving. Met het Nicolientje-concept zijn we daarin geslaagd. Als enige leverancier ter wereld weten we kwaliteit, de hoogste veiligheidseisen en het belang van een goede nachtrust te combineren in de hele slaapkamer, van kindermatras tot gordijnen. Door verschillende kleurstellingen is het mogelijk een passende kamer te creëren voor ieder kind.

Nicolientje voor jarenlang slaapcomfort

Nicolientje is een merk dat zich heeft ontwikkeld in een natuurlijke en rustgevende omgeving. Ons ontwerp en designteam heeft na onderzoek onder ouders de conclusie getrokken dat stress en een onrustige omgeving schadelijk zijn voor een kind. Met dit gegeven zijn we aan de slag gegaan. Dus geen schreeuwerige, felle en volle kamer, maar een rustige en frisse omgeving. De gebruikte materialen worden gemaakt in een humane omgeving, omdat het menselijke aspect voor ons zeer zwaar weegt! Buiten spelen en heerlijk slapen in een frisse, gezellige kamer is toch het beste voor uw kind!

De kroon op uw werk!

Aan de basis van Nicolientje was het de opzet om dit concept zodanig gestalte te geven dat er een serie van producten wordt aangeboden waar de mensen blij van worden, wat is er mooier voor ouders en grootouders dan de geboorte van een baby! Nicolientje heeft een complete lifestyle ontwikkelt voor de baby en kinderkamer en heeft daarbij gebruik gemaakt van eerlijke materialen vrij van giftige stoffen en met oog voor de veiligheid van Uw kind. U ziet op ons site een veelvoud van producten om een geweldige kamer te maken. Wij wensen U veel geluk en plezier met de Nicolientje kwaliteitsproducten.

Webdesign en realisatie door Design en Media